Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Cascada Bahrin
Schitul Lipovenilor
Biserica de la fostul Schit al Lipovenilor
Varful Cernegura
Cascada Pusu Cernegura

ComentariiStanca Burlii de pe Dealul Cristan

Stanca Burlii de pe Dealul Cristan


Dealul Cristan este fragmentul principal (median) al unui interfluviu de la periferia estica a Muntilor Tarcaului.

Face parte dintre culmile tentaculare ale Gosmanului, ce formeaza extremitate nord-estica a Muntilor Tarcaului. Este prinsa intre doua varfuri bine evidentiate, Ostrovu si Corni. Se poate accesa din vaile Calu (sat Piatra Soimului), Sasca (sat Cut) ori Doamna (Piatra Neamt), toate afluenti ai Bistritei.

Piatra Burlii reprezinta o uriasa ingramadire stancoasa, inalta...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Stanca Burlii de pe Dealul Cristan.

Cautati geoascunzisul Stanca Burlii de pe Dealul Cristan si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.