Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Schitul Lipovenilor
Varful Cernegura
Stanca Burlii Dealul Cristan
Cascada Pusu Cernegura
Crucea dr. Iacomi Cernegura

ComentariiBiserica de la fostul Schit al Lipovenilor

Biserica de la fostul Schit al Lipovenilor


Schitul Lipovenilor se afla aproape de obarsia paraului Doamna, afluent al Bistritei, numita Bahrinu Mare. Bahrin fiind o alta denumire a schitului.

A fost infiintat la inceputul sec. XX (poate sfarsitul sec. XIX) fiind construit pe un afluent al Doamnei, Domnisoara, de catre lipovenii din Piatra Neamt. Actuala locatie dateaza de la inceputul anilor 2000. Cea initiala era marcata de o troita si de un mormant, dar prin 2010 a fost inceputa constructie unei cochete bisericute din lemn.

Se poate ajunge aici...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica de la fostul Schit al Lipovenilor.

Cautati geoascunzisul Biserica de la fostul Schit al Lipovenilor si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.