Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Tunelul Mare din Cheile Tisitei

Tunelul Mare din Cheile Tisitei


Tunelul Mare este punctul terminus al segmentului cel mai frecventat din traseul turistic amenajat, ce porneste din localitatea Lepsa si strabate Cheile Tisitei in drum spre o zona foarte putin vizitata a Muntilor Vrancei.

Acces: din DN 2D, comuna Tulnici - sat Lepsa (iesirea dinspre Focsani) traversam raul Putna si intram (dreapta dupa pod) pe drumul forestier care ne conduce spre parcarea situata la intrarea in rezervatie. Distanta Pod Rau Putna (DN 2D) – parcare intrare rezervatie Cheile Tisitei: cca 0,8km.

Marcaj disponibil in chei: triunghi rosu (TR). Durata de la intrarea in rezervatie si pana la Tunelul Mare: cca. 2h
Taxa de intrare in rezervatie: 3 lei/persoana (2015)

Rezervația naturala Tișița, aflată la aprox.800 de metri altitudine și măsurând circa 9 km lungime, se regăsește de o parte și de alta a unei...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Arcada in Cheile Tisitei
Arcada in Cheile Tisitei
Flori si fluturi in Cheile Tisitei
Flori si fluturi in Cheile Tisitei
A doua arcada
A doua arcada
Intrarea in tunel
Intrarea in tunel
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Tunelul Mare din Cheile Tisitei.

Cautati geoascunzisul Tunelul Mare din Cheile Tisitei si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Versantul in cauza

    E vorba de versantul opus intrarii in tunel, adica cel aflat in spatele stalpului cu marcaj din a 2-a imagine...
  • Care versant?

    Am baleiat destul de constiincios bazele celor doi versanti ai Tisitei, cautand printre bolovanii care paraeau cat de cat mai ...
  • Aprecierea ascunzisului

    ...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.