Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Tunelul Mare din Cheile Tisitei

Tunelul Mare din Cheile Tisitei


Tunelul Mare este punctul terminus al segmentului cel mai frecventat din traseul turistic amenajat, ce porneste din localitatea Lepsa si strabate Cheile Tisitei in drum spre o zona foarte putin vizitata a Muntilor Vrancei.

Acces: din DN 2D, comuna Tulnici - sat Lepsa (iesirea dinspre Focsani) traversam raul Putna si intram (dreapta dupa pod) pe drumul forestier care ne conduce spre parcarea situata la intrarea in rezervatie. Distanta Pod Rau Putna (DN 2D) – parcare intrare rezervatie Cheile Tisitei: cca 0,8km.

Marcaj disponibil in chei: triunghi rosu (TR). Durata de la intrarea...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Valori naturale din Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Tunelul Mare din Cheile Tisitei.

Cautati geoascunzisul Tunelul Mare din Cheile Tisitei si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Arcada Cheile Tisitei
Parcul natural rezervatia Cheile Tisitiei
Stanca Gurguiata
Varful Tisaru Mare
Cascada Putnei

Comentarii
Pixel
Versantul in cauza...
Care versant?...
Aprecierea ascunzisului...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.