Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Capela Sfanta Ana - Tomesti

Capela Sfanta Ana - Tomesti


Capela se afla pe un deal din vestul comunei Tomesti, la mai putin de 1 km de marginea localitatii. Capela a fost construita de o bogata familie locala, Sandor, in 1861, dar, se spune, ca anterior ar fi existat o capela veche din 1592.

Se ajunge la ea parasind drumul asfaltat ce leaga direct (paralel cu DN 12) comunele Carta si Tomesti din punctul de coordonate N 46° 32' 57,9", E 25° 46' 7,6" si alt. 726 m, plecand pe ulitele ce duc spre vest....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Capela Sf. Ana - din interiorul incintei
Capela Sf. Ana - din interiorul incintei
Satul Tomesti
Satul Tomesti
Capela fortificata
Capela fortificata
Loc de odihna
Loc de odihna
Intrarea
Intrarea
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Capela Sfanta Ana - Tomesti.

Cautati geoascunzisul Capela Sfanta Ana - Tomesti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Exact cum spune instructiunea

    Am avut putin de lucru, pana am gasit geocutia ascunsa aici...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.