Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Capela Sfanta Ana - Tomesti

Capela Sfanta Ana - Tomesti


Capela se afla pe un deal din vestul comunei Tomesti, la mai putin de 1 km de marginea localitatii. Capela a fost construita de o bogata familie locala, Sandor, in 1861, dar, se spune, ca anterior ar fi existat o capela veche din 1592.

Se ajunge la ea parasind drumul asfaltat ce leaga direct (paralel cu DN 12) comunele Carta si Tomesti din punctul de coordonate N 46° 32' 57,9", E 25° 46' 7,6" si alt. 726 m, plecand pe ulitele ce duc spre vest....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Drumetii montane si excursii

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Capela Sfanta Ana - Tomesti.

Cautati geoascunzisul Capela Sfanta Ana - Tomesti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Baile Sfanta Ana Tomesti
Turnul Ciuntit
Carta
Gorodisul
Baile Madicea

Comentarii
Pixel
Exact cum spune instructiunea...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.