Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Varful Highes
Biserica lemn Tulghes
Piatra Runcului
Biserica ortodoxa veche Recea
Biserica ortodoxa noua Recea

ComentariiClaia Mare din Poiana Mare - Muntele Highes

Claia Mare din Poiana Mare - Muntele Highes


Pantele estice ale Muntelui Highes - Muntii Hasmas, acoperite fiind cu fanete, formeaza ceea ce localnicii numesc Poiana Mare. Mai multe stanci izolate sunt imprastiate in cuprinsul ei, printre care si Claia Mare, nume ce ne apartine.

Aceasta stanca, cea mai mare dintre toate, se afla in saua ce racordeaza Poiana Mare de Batca Patului, munte ce domina Tulghesul dinspre sud-est.

Acces la Claia Mare din Highes

Accesul la obiectiv este prezentat in fotoreportajul unui traseu ce are ca tel principal Varful Highes, publicat pe muntesiflori.ro/highes/!...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Claia Mare din Poiana Mare - Muntele Highes.

Cautati geoascunzisul Claia Mare din Poiana Mare - Muntele Highes si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.