Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Baile Dugas 2 - Danesti

Baile Dugas 2 - Danesti


La Baile Dugas mai este amenajat un ascunzis. Intr-un comentariu atasat prezentarii sale am explicat de ce am mai amenajat un ascunzis la acelasi sit.

Baile au fost fondate ca atare in 1929, cand in preajma unui cunoscut izvor mineralo-termal (20 gr. C) a fost creat un amenajament pentru imbaiere, de catre Corpul Industriasilor din Ciucul de Sus. Ulterior (1960, 1998), prin foraje au fost captate alte doua izvoare, de 22 si 26 gr. C, si construite doua bazine. Pe pajistile din incinta bailor creste laleaua-pestrita....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Camp cu lalele-pestrite la Baile Dugas
Camp cu lalele-pestrite la Baile Dugas
Lalele-pestrite la Baile Dugas
Lalele-pestrite la Baile Dugas
Lalele-pestrite (Fritillaria meleagris)
Lalele-pestrite (Fritillaria meleagris)
Lalele-pestrite sau bibilici
Lalele-pestrite sau bibilici
Lalele-pestrite
Lalele-pestrite
Fara chip
Fara chip
Domeniul furnicilor
Domeniul furnicilor
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Baile Dugas 2 - Danesti.

Cautati geoascunzisul Baile Dugas 2 - Danesti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Geodomeniul furnicilor

    Cand am ajuns la fata locului, prima data m-am plimbat putin in jurul bailor...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.