Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Cazemata de pe Dealul Bugeac

Cazemata de pe Dealul Bugeac


Dealurile Bugeacului reprezinta prelungirile extrem-nordice ale Muntilor Macin, relativ departate, izolate si mult mai joase decat corpul principal al acestor munti, de care sunt legate prin Pasul Garvan (58 m).

Sunt alcatuite din cateva maguri insulare cu inaltimi de 43 m, 72 m, 81 m, 91 m si 95 m.

Pe una dintre aceste maguri, cea extrem-nord-vestica, se ajunge plecand din punctul in care, din DN 22E, I.C. Bratianu-Garvan, se desprinde drumul de acces spre Balta Salcuta, amenajata pentru pescuit de agrement.

Din acelasi punct pleaca si drumeagul ce ne conduce rapid...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Atractii turistice Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cazemata de pe Dealul Bugeac.

Cautati geoascunzisul Cazemata de pe Dealul Bugeac si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Podul si cazematele germane Balta Salcuta
Cetatea antica Dinogetia Garvan
Termele romane Dinogetia
Malul Dunarii IC Bratianu
Balta Zatun

Comentarii
Pixel
Felicitari pentru drumetie...
Vara nu-i ca iarna...
Geocutia de la Dealurile Bugeacului...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.