Podul si cazematele germane de langa Balta Salcuta - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - I c bratianu, judetul Tulcea

Podul si cazematele germane de langa Balta Salcuta

Pe DN 22E, ce pleaca din satul I. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: Picioarele podului/podurilor nemtesti Picioarele podului/podurilor nemtesti Picior - detaliu Cazemata 1 de langa pod Cazemata 2 de langa pod Cazemata 3 Cazemata 3 -detaliu Ramasitele podului din capatul nordic Piciorul de pod nordic O gaura goala Cealalta gaura goala... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Podul si cazematele germane de langa Balta Salcuta.

Cautati geoascunzisul Podul si cazematele germane de langa Balta Salcuta si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
31205 Lacul Catusa. 31943 Locul fosilifer Tirighina Barbosi. 40092 Lacul Vanatori. 43712 Lacul Brates. 49041 Fantana de leac. 49650 Varful Vraju. Culmea Pricopanului este creasta secundara, dar impunatoare a Muntilor Macin, caracterizata prin uriase formatiuni granitice, stanci semete si panorame vaste de jur imprejur. 50554 Sfinxul Dobrogei. 51169 Cariera Macin. 51430 Varful Piatra Raioasa. 52576 Castelul de apa. Castelul de apa. 53421 Varful Sulucu Mic. 54149 Saua Sulucu. 54225 Ceasul public. Ceasul public. 54724 Macin. Muntilor Macin sunt alcatuiti in special din granit, si sunt cei mai batrani din Europa. 55525 Varful Sulucu Mare. 72449 Izvor Tutuiatu. 72477 Saua Tutuiatu.
Valori naturale - Judetul Tulcea
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Cazemata de pe Dealul Bugeac
Dealurile Bugeacului reprezinta prelungirile extrem-nordice ale Muntilor Macin, relativ departate, izolate si mult mai joase decat corpul principal al acestor munti, de care sunt legate prin Pasul Garvan (58 m).
Cetatea antica Dinogetia
Cetatea antica de la Dinogetia este un sit arheologic complex, pluristratificat, in a carui arie au fost identificate in urma cercetarilor arheologice de teren efectuate in cursul secolului XX o asezare getică preromană, un castru roman din secolul al II-lea (bine documentat epigrafic); o citadelă romană târzie (sfârșitul secolului III - începutul secolului al VII-lea) și cetatea medio-bizantină (datând din secolele X-XII).
Termele romane
Termele romane se afla la aprox.
Malul Dunarii langa IC Bratianu
In drum spre muntii Macin, am traversat Dunarea cu bacul intre Galati si comuna IC Bratianu.
Balta Zatun la 6.33 km. GR2010 Balta Zatun

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Geocutia de la piciorul podului german - Desi am mai vizitat ruinele podului german, carora de altfel le-am admirat trainicia, nu stiam ca au si secrete...
 • Dupa ce a plecat ciobanul cu turma de oi - Prima data am ajuns la capatul nordic al ramasitelor podului german...
 • Podul ce n-a fost - Am vizitat podul ce n-a fost intr-o zi fierbinte de vara...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.