Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Cimitirul de onoare Bordesti
Biserica de lemn Odobasca Cotesti
Statuia generalului Suvorov
Manastirea Cotesti
Lacul Puiesti

Comentarii
Istoria...Statuia generalului Suvorov - Dragosloveni

Statuia generalului Suvorov - Dragosloveni


Impresionanta statuie a generalului rus Alexandr Suvorov (1729-1800), care nu a pierdut nici o batalie, se afla amplasata in cuprinsul satului Dragosloveni (Dumbraveni/VN), la marginea DN 2, Bucuresti-Suceava, la 22 km de Ramnicu Sarat si 20 de Focsani.

Statuia, opera a sculptorului Marius Butunoiu, a fost inaugurata in 1949, fiind amplasata pe locul alteia, ce fusese inaltata in 1913, realizata fiind de artistul Boris Eduards (1660-1924) din Odesa.

Generalul Suvorov se distinsese in Razboiul Ruso-Turc din 1877-1878, cand a invins in doua mari batalii, la Focsani si pe Ramnic, armatele turce. In 1916, statuia a fost...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Statuia generalului Suvorov - Dragosloveni.

Cautati geoascunzisul Statuia generalului Suvorov - Dragosloveni si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.