Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Lacul Puiesti
Manastirea Podul Bulgarului
Cimitirul de onoare Bordesti
Biserica de lemn Odobasca Cotesti
Manastirea Cotesti

ComentariiManastirea de la Podul Bulgarului - Cotatcu

Manastirea de la Podul Bulgarului - Cotatcu


Avand hramul Sf. Treime, manastirea se afla pe teritoriul satului Cotatcu (Podgoria/BZ), accesul la ea facandu-se de pe DN 2, Bucuresti-Suceava, dintr-o intersectie semnalata de un indicator si aflata la 6 km nord de Ramnicu Sarat, 27 km sud de Focsani.

Pe scurt spus, manastirea este, folosind un loc comun al descrierilor de calatorie, o oaza de liniste; de aceasta data este cea mai sintetica și nimerita caracterizare a sitului. Mai mult de atat, aleea asfaltata ce premerge intrarea in incinta manastirii este bordata de spatiu verde, fiind prevazuta cu un larg loc de parcare, la randul sau o ... oaza de curatenie, ce...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Manastirea de la Podul Bulgarului - Cotatcu.

Cautati geoascunzisul Manastirea de la Podul Bulgarului - Cotatcu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.