Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Pestera cu Gheata - Borsec

Pestera cu Gheata - Borsec


Pestera cu Gheata din Borsec este situata in zona Gatul Chibei, si face parte din zona carstica Dealul Scaunul Rotund. Denumirea de Pestera de Gheata este incorecta, deoarece pestera nu s-a format in gheata, ci doar contine gheata.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Diaclaza
Diaclaza
Intrarea pesterii
Intrarea pesterii
Stalagmita
Stalagmita
Privire catre iesire
Privire catre iesire
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Pestera cu Gheata - Borsec.

Cautati geoascunzisul Pestera cu Gheata - Borsec si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.