Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Grota Ursilor - Borsec

Grota Ursilor - Borsec


Grota Ursilor este o formatiune naturala cu stanci uriase si fisuri adanci. La sosire, ajungem la o poarta din stanca. Cele doua stanci printre care s-a format poarta, poarta numele de Szechenyi si Teleki.

La cavitati putem ajunge printr-un coridor ingust, inconjurat cu brazi si formatiuni stancoase interesante. In apropierea intrarii in grota aerul devine tot mai rece. Pe masura ce inaintam, temperatura continua sa scada. In timpul verii temperatura medie este de 16,8 grade. Lungimea grotei este aprox. 60 m.

Legenda spune ca aceasta cavitate a fost locuita in trecut...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Drumetii montane

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Grota Ursilor - Borsec.

Cautati geoascunzisul Grota Ursilor - Borsec si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.