Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Cetatea Rakoczi - Ghimes-Faget

Cetatea Rakoczi - Ghimes-Faget


Cetatea Rakoczi, aflata la granita dintre comunele Palanca si Ghimes-Faget, a fost ridicata tocmai in legatura cu granita, dar, in vremea aceea, dintre Austro-Ungaria si Moldova. Principalul rol a fost cel de supraveghere a punctului vamal infiintat aici de principele Transilvaniei, Bethlen Gabor.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Sus in cetate
Sus in cetate
Parte din ziduri
Parte din ziduri
Trepte si ziduri
Trepte si ziduri
De sus spre nord
De sus spre nord
De sus spre vest
De sus spre vest
De sus spre est
De sus spre est
De sus, spre vest
De sus, spre vest
Acces cetate
Acces cetate
Granita
Granita
Palanca
Palanca
Cantonul de paza
Cantonul de paza
Trepte spre cer
Trepte spre cer
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Rakoczi - Ghimes-Faget.

Cautati geoascunzisul Cetatea Rakoczi - Ghimes-Faget si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
 • Neglijenta impardonabila

  Exista, intr-adevar, o confuzie in descriere: intre est si sud; din pacate, esentiala...
 • Descriere confuza, cautare nereusita

  Din cate am inteles eu, nu a fost chiar o cetate, ci a fost numai un punct de observare, de supraveghere a traficului vamal...
 • Fotografii de nota 10

  Multumesc pentru apreciere, desi nu am prevazut ca ascunzisul sa se ...
 • Ascunzisul e de nota 10

  Satisfactia descoperirii lui face uitat efortul, rămânând doar emotia...
 • Nota pentru dificultate

  Felicitări! N-am avut intentia să amenajez un ascunzis dificil...
 • Am prins o vreme superbă

  Mai greu a fost să găsesc ascunzisul ascunzisului...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.