Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Varful Lupsa
Pasul Musat
Oituz-Izvor
Fag sub Oituz-Izvor
Poiana belvedere Inzapezitul Mare

Comentarii
GeoStana de sub Vf.Lepsa...
Varful lepsa e sub el - bis...Sub Varful Lepsa

Sub Varful Lepsa


Culmea Musat-Lepsa-Stanisoara-Clabuc-Zboina Neagra reprezinta una dintre unitatile structurale majore ale Muntilor Vrancei, continuand spre nord, culmea principala a acestora, Musat-Lacauti-Goru. Sub numele de Culmea Lepsa descriem segmentul cuprins intre Pasul Musat si Pasul Stanisoara.

Din Pasul Musat - 1157 m - (traversat de DN 2D, Tg. Secuiesc-Focsani) se ajunge, urmand 2 km un drum tehnologic (pastoral si forestier), la Golul Lepsei, primul segment acoperit de pasuni al Culmii Lepsa. Dupa 1 km de culme, nu foarte denivelata, intalnim cladirea parasita a unui post de transformare ce deservea o antena GSM dezafectata.

Aici a fost amenajat un...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Sub Varful Lepsa.

Cautati geoascunzisul Sub Varful Lepsa si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.