Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Fantana Rece - Valea Boros

Fantana Rece - Valea Boros


Geografic vorbind, Fantana Rece (Hideg-kut) reprezintă izvorul paraului Boros  (afluent al Trotușului), de-a lungul sau intinzandu-se satul Valea Boros (comuna Lunca de Jos, judetul Harghita), de unde se realizeaza si cel mai facil acces la obiectiv, cale de 8,5 km.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Amenajarile izvorului Fantana Rece - detaliu
Amenajarile izvorului Fantana Rece - detaliu
Spre Fantana Rece venind dinspre Muntele Popoiu
Spre Fantana Rece venind dinspre Muntele Popoiu
Plecand de la Fantana Rece spre Muntele Tatalui
Plecand de la Fantana Rece spre Muntele Tatalui
Mica cabana
Mica cabana
Izvor imprejmuit
Izvor imprejmuit
Amenajare - 1
Amenajare - 1
Amenajare - 2
Amenajare - 2
Peisaj de iarna
Peisaj de iarna
In martie iarna e inca in toi
In martie iarna e inca in toi
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Fantana Rece - Valea Boros.

Cautati geoascunzisul Fantana Rece - Valea Boros si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Multumiri calduroase pentru cutia de la Fantana Rece

    Cred că am mai trecut pe la Fântâna Rece după ce am ascuns prima cutie - cea, între timp, dispărută...
  • Geocutie noua la Fantana Rece

    Ultima data am vizitat Fantana Rece si Muntele Tatalui in anul 2012, in luna mai...

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.