Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Lacul Tarnita
Varful Chircus
Varful de la Sipotul lui Motoc
Piatra Floarei
Cascada Scaricica

Comentarii
Dansand cu serpii...
Rasuflatorile Calde de sub Varful Tarnita...Rasuflatorile Calde de sub Varful Tarnita - Muntii Berzunti

Rasuflatorile Calde de sub Varful Tarnita - Muntii Berzunti


Varful Tarnita, cu cei 892 m ai sai, este unul dintre cele mai importante de pe culmea principala a Muntilor Berzunti, cel mai important al jumatatii vestice a crestei. Ssingurul cu peste 800 m.

Panta dinspre nord-vest realizeaza o cadere brusca, cu aproape 100 m, a altitudinii crestei principale a Muntilor Berzunti. La jumatatea pantei descoperim o mare ingramadire de stanci; sunt rezultate in urma unei masive alunecari de teren de pe versantul vestic al varfului. Alte urme ale acesteia, ce pare mai degraba o tractiune gravitationala creata in stratele masive de gresie...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Rasuflatorile Calde de sub Varful Tarnita - Muntii Berzunti.

Cautati geoascunzisul Rasuflatorile Calde de sub Varful Tarnita - Muntii Berzunti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.