Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Varful Colos - Muntii Ciucului

Varful Colos - Muntii Ciucului


Colos este un varf remarcabil de 1246 m, aflat pe interfluviul Fisag-Olt al Muntilor Ciucului. Interfluviul se desprinde din Capul Tubocos (1438 m) de pe culmea principala a Muntilor Ciucului si are, ca principale varfuri, Piricica (1292 m), Colos, Vf. lui Alexandru (1170 m) si Vf. Fagul Mare (1079 m).

Din Colos se desprind spre vest doua picioare, Solonca si Gozorul Mic. El este accesibil dinspre valea Oltului, urcand din Ciuboteni/Miercurea Ciuc pe poteca "cruce rosie" ce trece pe la poalele sale. Poteca, de fapt un drum accesibil si autoturismelor, cat de cat de teren, atinge "banda rosie", ce marcheaza culmea Muntilor Ciucului, sub Varful Viscolul,...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Valori naturale din Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Colos - Muntii Ciucului.

Cautati geoascunzisul Varful Colos - Muntii Ciucului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Fagul cu o suta de brate
Varful lui Alexandru
Varful Viscolul
Valea paraului Oroci
Clopotnita Potiond

Comentarii
Pixel
Scuze si multumiri...
Cu bicicletele...
Bere blonda...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.