Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Varful Colos - Muntii Ciucului

Varful Colos - Muntii Ciucului


Colos este un varf remarcabil de 1246 m, aflat pe interfluviul Fisag-Olt al Muntilor Ciucului. Interfluviul se desprinde din Capul Tubocos (1438 m) de pe culmea principala a Muntilor Ciucului si are, ca principale varfuri, Piricica (1292 m), Colos, Vf. lui Alexandru (1170 m) si Vf. Fagul Mare (1079 m).

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Troita de pe varf
Troita de pe varf
Troita de pe varf - detaliu
Troita de pe varf - detaliu
Lista celor care au construit troita
Lista celor care au construit troita
Vedere de pe varf spre Gozoru Mic
Vedere de pe varf spre Gozoru Mic
Dinspre Colos spre culmea principala a Muntilor Ciuc
Dinspre Colos spre culmea principala a Muntilor Ciuc
De pe Colos spre valea Palosului
De pe Colos spre valea Palosului
Indicatoare turistice
Indicatoare turistice
Troita
Troita
Detaliu
Detaliu
Sculptura din troita
Sculptura din troita
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Va asteptam cu 3.100+ de geoobiective prezentate de catre noi. Descoperiti-le! Geocutiile noastre sunt unice. Cu foarte putine exceptii, nu sunt publicate altundeva.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Colos - Muntii Ciucului.

Cautati geoascunzisul Varful Colos - Muntii Ciucului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Scuze si multumiri - Mulțumirile sunt pentru că ai reamenajat ascunzișul cu o cutie nouă...

  • Cu bicicletele - Am sosit cu masina, pornind de la Lacul de baraj Frumoasa, si am ajuns pana la capatul drumului asfaltat Drumul Fanului, cu bicicletele pe port-bicicleta...

  • Bere blonda - Se pare că e vorba despre o sponsorizare, caci o placuta identica am intalnit si pe indicatorul modernizat dintr-o intersectie de pe plaiul de deasupra Cozmenilor, sub Vf...

  • Pe Drumul Fanului spre Varful Colos - Am pornit de langa Lacul de baraj Frumoasa, pe Drumul Fanului...


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.