Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Biserica Kontumac
Pasul Ghimes-Palanca
Monumentul lui Emil Rebreanu
Cetatea Rakoczi
Varful Biliboc

Comentarii
Cetatea din valuri de pamant Redut - Ghimes...
Cetatea Redut nu e cetate!...
Ascunzis pe teren privat...Cetatea din valuri de pamant Redut - Ghimes

Cetatea din valuri de pamant Redut - Ghimes


Cetatea se afla pe botul de deal ce formeaza interfluviul dintre paraul Karenta (pe versantul opus se afla complexul memorial Kontumac) si paraul Sant (cel pe care era trasata granita dintre Imperiul Austro-Ungar si Moldova, pornind din Pasul Ghimes-Palanca). Un drumusor suie in 15 minute la cetate, pe versantul stang al unui paraias ce curge intre Karenta si Sant.

Din pacate nu am gasit niciun fel de informatii despre cetate. Doar pe panoul informativ din Pasul Ghimes-Palanca apare o fotografie a valurilor de pamant ce constituie cetatea, fiindu-i precizat si numele, Redut. Mai apare pe harta cadastrala a judetului Bacau, ca si pe cea silvica (1: 10.000), dar numai conventional. Este vizibila pe Google Earth, avand dimensiuni...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea din valuri de pamant Redut - Ghimes.

Cautati geoascunzisul Cetatea din valuri de pamant Redut - Ghimes si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.