Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Biserica de la Kontumac - Ghimes

Biserica de la Kontumac - Ghimes


Despre existenta unei carantine, la postul de frontiera din Pasul Ghimes-Palanca, se vorbeste intr-un document din anul 1764; iar biserica ce a fost construita pentru a deservi personalul postului de frontiera dateaza din 1782.

...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Intrarea
Intrarea
Complexul memorial de la Kontumac
Complexul memorial de la Kontumac
Detaliu (1)
Detaliu (1)
Detaliu (2)
Detaliu (2)
Detaliu (3)
Detaliu (3)
Detaliu (4)
Detaliu (4)
Detaliu (5)
Detaliu (5)
Detaliu (6)
Detaliu (6)
Detaliu (7)
Detaliu (7)
Detaliu (8)
Detaliu (8)
Stalpii comemorativi de la Kontumac - privire de jos
Stalpii comemorativi de la Kontumac - privire de jos
Stalpii comemorativi de la Kontumac - privire de sus
Stalpii comemorativi de la Kontumac - privire de sus
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica de la Kontumac - Ghimes.

Cautati geoascunzisul Biserica de la Kontumac - Ghimes si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Acest gen de ascunzis nu rezista

    Cand am ajuns la fata locului, nu era nimeni, puteam sa caut linistit...
  • Biserica Kontumac

    Ascunzisul este foarte expus în zilele cu vizitatori...
  • Aveti dreptate

    Am ramas si eu nemultumit de ascunzis...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.