Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 



Cascadele Ramnuta Mare

Cascadele Ramnuta Mare


Cascadele Ramnuta Mare

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Sub pod
Sub pod
Printre pietre
Printre pietre
Apa spumoasa
Apa spumoasa
Gratios
Gratios
Cheile Ramnuta Mare
Cheile Ramnuta Mare
Parau
Parau
Cascadute pe Ramnuta Mare
Cascadute pe Ramnuta Mare
Ramnuta Mare la iesirea din chei/canion
Ramnuta Mare la iesirea din chei/canion
Cutie
Cutie
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Va asteptam cu 3.100+ de geoobiective prezentate de catre noi. Descoperiti-le! Geocutiile noastre sunt unice. Cu foarte putine exceptii, nu sunt publicate altundeva.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cascadele Ramnuta Mare.

Cautati geoascunzisul Cascadele Ramnuta Mare si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Salut domnule cavaler :-) - Comentariul tau nu are nici o valoare informationala...

  • Am gasit - ...

  • Pur si simplu nu l-am dibuit - GPS-ul ne-a invartit printre vreo doi fagi cu trunchiuri multiple, la care s-au mai adăugat si cativa aluni - prin natura lor cu trunchiuri multiple, insa, tot prin natura lor, fara scorburi, si n-am reusit sa-l determinam pe cel cu scorbura la nivelul capului, dar si cu geocutie; bagand mana in singura scorbura ce corespundea descrierii, dintr-un oarecare fag cu trunchi multiplu, n-am gasit decat multa, multa apa (rece ca pielea sarpelui)...


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.