Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Biserica de lemn din Luminis

Biserica de lemn din Luminis


Vechea biserica a satului Luminis - numele din 1965 al satului Iapa - (comuna Piatra Soimului) a fost ridicata in 1874 din barne de brad fixate pe talpi de stejar asezate pe  temelie de piatra. A functionat pana in 1949.

Recent, a fost acoperita cu tabla, iar exteriorul imbracat cu dranita. Interiorul, cam degradat, a mai fost golit si de toate obiectele, peretii fiind acoperiti, totusi, pentru protectie, cu sipci de lemn.

Un traseu de drumetie ce trece si pe la alte geocutii este prezentat pe Muntesiflori-luminis!...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Excursii in Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica de lemn din Luminis.

Cautati geoascunzisul Biserica de lemn din Luminis si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.