Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Madona si Bestia
Piatra cu caldare mare
Piatra Soimilor Fortareata de piatra
Piatra cu Palarie
Pe Culme - Piatra Soimului

Comentarii
Nici Caldarea Mica nu a fost goala...Piatra cu caldare mica - Piatra Soimului - Oituz

Piatra cu caldare mica - Piatra Soimului - Oituz


Cautand Piatra cu caldare mare, am descoperit mai intai o alta stanca, de forma unui creier, care are pe partea laterala o mica (semi)caldare. Neavand coordonate gps exacte, nu stiam inca daca o sa gasesc Piatra cu caldare propriu-zisa, sau nu. Deoarece si aceasta stanca este una interesanta, am dorit sa includ si aceasta locatie in circuitul de pe Piatra Soimului.

Belvedere - Pe culme - Fortareata de piatra - Piatra cu caldare mica - Piatra cu caldare mare - Piatra cu palarie - Belvedere....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Piatra cu caldare mica - Piatra Soimului - Oituz.

Cautati geoascunzisul Piatra cu caldare mica - Piatra Soimului - Oituz si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.