Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Fortareata de piatra - Piatra Soimului - Oituz

Fortareata de piatra - Piatra Soimului - Oituz


Coborand de pe culme pe latura vestica a dealului Piatra Soimului, am descoperit o interesanta fortareata construita din pietre, de fapt o amenajare militara din Primul Razboi Mondial. Amenajarea consta dintr-un zid exterior si unul interior, niste trepte de piatra, respectiv interiorul fortaretei. De astazi curtea fortaretei ascunde si o comoara, care asteapta sa fie gasita.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Zidul exterior
Zidul exterior
Trepte din piatra
Trepte din piatra
Zidul interior
Zidul interior
Curtea fortaretei
Curtea fortaretei
8428
8428
Deasupra fortificatiei
Deasupra fortificatiei
8431
8431
Balaurul cu 4 capete
Balaurul cu 4 capete
Impreuna si totusi separati
Impreuna si totusi separati
Marcaj gastroturistic
Marcaj gastroturistic
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Fortareata de piatra - Piatra Soimului - Oituz.

Cautati geoascunzisul Fortareata de piatra - Piatra Soimului - Oituz si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Am ... cucerit Fortareata de pe Piatra Soimului

    Inca un obiectiv interesant de pe Piatra Soimului pe care il stiam de mult...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.