Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Pe culme - Piatra Soimului - Oituz

Pe culme - Piatra Soimului - Oituz


Cautand Piatra cu palarie de pe Piatra Soimului, am ajuns la un moment dat pe culme. De pe micul platou nu prea avem o priveliste buna, dar zona prezinta interesante formatiuni stancoase, care merita sa fie vizitate. Acest ascunzis poate fi inclus intr-un circuit pe Piatra Soimului, astfel: Belvedere - Pe culme - Fortareata de piatra - Piatra cu caldare mica - Piatra cu caldare mare - Piatra cu palarie - Belvedere.

Data: 30.10.2014
Geoobiectiv cu geocutie, preforma pet...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Drumetii montane

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Pe culme - Piatra Soimului - Oituz.

Cautati geoascunzisul Pe culme - Piatra Soimului - Oituz si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Piatra cu Palarie
Piatra Soimilor Fortareata de piatra
Belvedere Piatra Soimului
Piatra cu caldare mica
Madona si Bestia

Comentarii
Pixel
Culmea Pietrei Soimului are si o surpriza...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.