Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Castrul Arutela
Manastirea Turnu
Pestera Salbaticului
Belvedere Stanisoara-Turnu
Manastirea Stanisoara

Comentarii
Se pare ca nu am cautat unde trebuia...
Schitul Ostrovului...
Schitul Ostrov...Schitul Ostrov

Schitul Ostrov


Primul asezamant de maici de pe teritoriul actualei Romanii, Schitul Ostrov, ctitorie din 1520-1521 a lui Neagoe Basarab, se afla pe o insulita a Oltului accesibila din centrul Calimanestiului.

Intreaga insula a intrat in posesia schitului, ceea ce a condus rapid la reabilitarea in mare masura a parcului ce era odata mandria calimanestenilor, dar distrus in cea mai mare parte in urma lucrarilor hidrotehnice de pe Olt. Incinta propriu-zisa a schitului este ea insasi unu parculet deosebit de pitoresc. Alte informatii, alte imagini, alte geoascunzisuri de pe valea Oltului...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Schitul Ostrov.

Cautati geoascunzisul Schitul Ostrov si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.