Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Castrul Arutela

Castrul Arutela


Azi monument istoric, castrul a fost construit in ultimul an de domnie a imparatului Hadrian (117-138), facand parte din linia de aparare impotriva atacurilor barbarilor, Limes Alutanus.

Castrul a fost distrus de inundatiile Oltului. Reconstituirea s-a realizat in anii 1982-1983, fiind urmata de reparatii, cele recente, asigurand un aspect civilizat si atragator din punct de vedere documentar si turistic. Alte informatii, sugerand si alte geoactivitati, sunt prezentate pe Muntesiflori.ro - Valea Oltului....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Obiective turistice din Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Castrul Arutela.

Cautati geoascunzisul Castrul Arutela si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Manastirea Turnu
Belvedere Stanisoara-Turnu
Pestera Salbaticului
Manastirea Stanisoara
Cheile Lotrisorului

Comentarii
Pixel
Hotel pentru boschetari...
Cutie Arutela...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.