Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Castrul Arutela

Castrul Arutela


Azi monument istoric, castrul a fost construit in ultimul an de domnie a imparatului Hadrian (117-138), facand parte din linia de aparare impotriva atacurilor barbarilor, Limes Alutanus.

Castrul a fost distrus de inundatiile Oltului. Reconstituirea s-a realizat in anii 1982-1983, fiind urmata de reparatii, cele recente, asigurand un aspect civilizat si atragator din punct de vedere documentar si turistic. Alte informatii, sugerand si alte geoactivitati, sunt prezentate pe Muntesiflori.ro - Valea Oltului....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Muchia Basarab
Muchia Basarab
Turnul lui Teofil
Turnul lui Teofil
Castrul privit de sus, de pe dig
Castrul privit de sus, de pe dig
Poarta pretoriana
Poarta pretoriana
Cladirea comandantului (praetoria)
Cladirea comandantului (praetoria)
Arutela pazita de sarpe
Arutela pazita de sarpe
Pielea sarpelui
Pielea sarpelui
Hotel pentru boschetari
Hotel pentru boschetari
Castrul Arutela - 1
Castrul Arutela - 1
Muntele lui Basarab deasupra digului
Muntele lui Basarab deasupra digului
Castrul Arutela - 2
Castrul Arutela - 2
Panou informativ
Panou informativ
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Castrul Arutela.

Cautati geoascunzisul Castrul Arutela si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Hotel pentru boschetari

    Dupa nereusita de la manastirea Turnu, speram sa gasesc geocutia ascunsa aici...
  • Cutie Arutela

    Aam gasit-o, e acolo...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.