Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Cetatea Talmaciu
Turnul Spart Boita
Saua Chica Fedelesului
Lac Tocile
Biserica fortificata evangelica Bradu

Comentarii
Proximitate :)...
Cutiile de la Turnu Rosu...
Felicitari pentru gasirea ascunzisului...Turnu Rosu din Boita

Turnu Rosu din Boita


Straja la poarta de intrare a Oltului in defileul care i-a imprumutat numele, Turnul Rosu a fost construit de colonistii sasi prin anii 1360-1370. Rolul a fost unul militar, dar defensiv.

Actualmente, in incinta sitului, functioneaza un spital de boli nervoase care a inlocuit, din 2003, un orfelinat infiintat in 1917 pentru orfani de razboi. Langa turn se afla un cimitir al eroilor cazuti in Primul Razboi Mondial. Alte amanunte despre locatie, inclusiv fotografii, pot fi accesate pe Muntesiflori.ro - Valea Oltului....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Turnu Rosu din Boita.

Cautati geoascunzisul Turnu Rosu din Boita si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.