Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Palatul Brukenthal Avrig
Casolt
Cetatea Talmaciu
Daia
Lac Tocile

Comentarii
Sticluta...Biserica fortificata - Bradu

Biserica fortificata - Bradu


Bradu (traditional, Brad) este actualmente in compunerea Avrigului. Cladirea actuala a bisericii evanghelice (luterana) dateaza din 1633.

Turnul are inscris pe zid anul 1037 sau 1053, fiind mostenit de la o biserica mai veche, atestata documentar, de altfel, din anul 1315. Un traseu ce include locatia, dar si altele de (geo)interes, este descris pe Muntesiflori.ro - Valea Oltului....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica fortificata - Bradu.

Cautati geoascunzisul Biserica fortificata - Bradu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.