Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Biserica catolica - Catalina

Biserica catolica - Catalina


Desi construita relativ recent (1815-1823), biserica din satul Catalina impresioneaz„ prin aspectul de biserica fortificata.

E posibil ca intaia biserica din Catalina, ce ar fi fost ridicata in 1332, sa fi fost intr-adevar fortificata. Parte din zidul bisericii tine de gard pentru cimitir, in care pot fi vazute monumente funerare deosebit de interesante prin vechimea si aspectul lor artistic.

In fata bisericii este amenajat un parculet pe a carui latura vestica se afl„ monumentul eroilor din sat cazuti in timpul Revoluției din 1948-49 si al celor doua razboaie mondiale.

Am inclus locatia intr-un traseu ale carui etape permit abordarea si a altor geoascunzisuri din zona: muntesiflori.ro....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Vedere laterala din cimitir
Vedere laterala din cimitir
Vedere din cimitir
Vedere din cimitir
Intrarea veche in cimitir
Intrarea veche in cimitir
Monumentul eroilor
Monumentul eroilor
Fantana
Fantana
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica catolica - Catalina.

Cautati geoascunzisul Biserica catolica - Catalina si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Continut inutilizabil, si o alta geocutie in apropiere

    Am gasit ascunzisul fara nici un fel de dificultati...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.