Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Baile Fortyogo
Biserica catolica Imeni
Imeni
Parcul Jozsias
Biserica catolica Sasausi

Comentarii
Continut inutilizabil, si o alta geocutie in apropiere...Biserica catolica - Catalina

Biserica catolica - Catalina


Desi construita relativ recent (1815-1823), biserica din satul Catalina impresionează prin aspectul de biserica fortificata.

E posibil ca intaia biserica din Catalina, ce ar fi fost ridicata in 1332, sa fi fost intr-adevar fortificata. Parte din zidul bisericii tine de gard pentru cimitir, in care pot fi vazute monumente funerare deosebit de interesante prin vechimea si aspectul lor artistic.

In fata bisericii este amenajat un parculet pe a carui latura vestica se află monumentul eroilor...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica catolica - Catalina.

Cautati geoascunzisul Biserica catolica - Catalina si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.