Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Cascada Urlatoarea
Cascada Valea Spumoasa
Cascada Caraiman
Brana Caraimanului
Crucea lui Rafail

ComentariiBanca Marie Thereze - Muntii Bucegi

Banca Marie Thereze - Muntii Bucegi


Banca Marie Thereze a fost construita ca loc de popas, de un pietrar italian, Domenico Tramontini, in memoria bunicii sale din Italia, care se numea Marie Thereze. Pe spatarul bancii este inscripționat numele bunicii si data 7 septembrie 1888, probabil data construirii. Pietrarul a fost adus din Italia, pentru construirea castelului Peles.

Banca se afla la 300 m distanta de Cascada Urlatoarea, respectiv 100 m distanta spre vest de traseul marcat cu triunghiu albastru. Accesul se face din punctul A00066, pe o poteca nemarcata, urcand 50 m diferenta de nivel....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Banca Marie Thereze - Muntii Bucegi.

Cautati geoascunzisul Banca Marie Thereze - Muntii Bucegi si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.