Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Morile de apa - Eftimie Murgu

Morile de apa - Eftimie Murgu


Intr-o excursie pe Valea Rudariei, pe langa spectacolul fascinant al cascadelor imbinat cu zgomotul salbei de mori, locurile iti ofera surprize nebanuite. Intreaga zona este rupta parca din basme.

Chiar la ieșirea din sat încep Cheile Rudăriei, care se întind pe o distanță de 5 km ce se pot străbate, de preferință pe jos, dar și cu mașina, șoseaua fiind asfaltată. Detalii

[EN] On a trip to Valley Rudariei,...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Valori naturale din Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Morile de apa - Eftimie Murgu.

Cautati geoascunzisul Morile de apa - Eftimie Murgu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Cascada Moceris
Cetatea Mehadia
Gara Baile Herculane
Pod peste Nera
Ansamblul de mori din Mehadica

Comentarii
Pixel
Intr-o zi cu ploaie continua...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.