Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Monumentul celor doi Bolyai

Monumentul celor doi Bolyai


Monumentul celor doi Bolyai, opera a sculptorilor István Csorvássy si Márton Izsák, a fost dezvelit în zona centrala a orasului Targu Mures în data de 8 septembrie 1957 cu ocazia aniversarii patru sute de ani de la fondarea Colegiului Reformat, unde au lucrat ca profesori matematicenii Farkas Bolyai si fiul lui János Bolyai, care a creat geometria neeuclidiana (Wikipedia).

Data: 17.05.2013
Geoobiectiv cu geocutie...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Harti

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Monumentul celor doi Bolyai.

Cautati geoascunzisul Monumentul celor doi Bolyai si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Biserica Sfantul Anton de Padova
Pseudosphaera
Casa Rado
Biserica Mica Targu Mures
Teatrul National Targu Mures

Comentarii
Pixel
Lipsa de ocupatie......
Multumiri pentru geocutie...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.