Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Casinu Nou
Iacobeni
Varful Soiul Mare
Stogul de Piatra
Tinovul Apa Rosie

Comentarii
Inca o incercare...
Lucrarile de restaurare, poteca Tomlohozo...
Multumiri...



Izvorul mineral Feherkoi - Plaiesii de Sus

Izvorul mineral Feherkoi - Plaiesii de Sus


In comuna Plaiesii de Jos (satele Iacobeni, Imper, Plaiesii de Jos si de Sus) au fost captate si amenajate mai multe izvoare minerale - apa unora fiind cunoscuta, comercial, sub numele Perla Casinului. Feherkoi (Piatra Alba) este unul dintre izvoarele minerale ce au facut, cu decenii in urma, faima Casinului.

Pe valea Pârâului Alb, afluent de stînga al Casinului - pârâul ce străbate comuna - la cca 1,5 km de confluență, se găsește, captat sub formă de fântână și amenajat în interiorul unei clădiri solide din zid de piatră și cu acoperiș plan din beton (tip buncăr), un izvor cu debit bogat, având o apă...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Izvorul mineral Feherkoi - Plaiesii de Sus.

Cautati geoascunzisul Izvorul mineral Feherkoi - Plaiesii de Sus si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.