Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Izvorul mineral Feherkoi - Plaiesii de Sus

Izvorul mineral Feherkoi - Plaiesii de Sus


In comuna Plaiesii de Jos (satele Iacobeni, Imper, Plaiesii de Jos si de Sus) au fost captate si amenajate mai multe izvoare minerale - apa unora fiind cunoscuta, comercial, sub numele Perla Casinului. Feherkoi (Piatra Alba) este unul dintre izvoarele minerale ce au facut, cu decenii in urma, faima Casinului.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Amenajare exterioara
Amenajare exterioara
Amenajare interioara
Amenajare interioara
Spre izvor
Spre izvor
Amenajare exterioara noua
Amenajare exterioara noua
Amenajare interioara noua
Amenajare interioara noua
Loc de odihna
Loc de odihna
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Izvorul mineral Feherkoi - Plaiesii de Sus.

Cautati geoascunzisul Izvorul mineral Feherkoi - Plaiesii de Sus si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
 • Inca o incercare

  Ieri, pe parcursul unui traseu ce a vizat Vf...
 • Lucrarile de restaurare, poteca Tomlohozo

  Lucrarile de restaurare au fost desfasurate de catre fundatia Mihai Eminescu Trust din Sighisoara, in colaborare cu consiliul local si asociatia composesorala din Plaiesii de Jos, respectiv voluntari locali, cu sprijinul financiar Horizon Foundation...
 • Multumiri

  Multumim Trekkingklub pentru refacerea ascunzisului "distrus" de lucrarile de reabilitare a izvorului Feherko...
 • Lucrari de restaurare si geocutie inlocuita

  Avand la dispozitie in acest anotimp o zi mai scurta, am planuit pentru aceasta zi o excursie mai scurta, de data asta in zona Casinului...

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.