Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Manastirea Fagetel

Manastirea Fagetel


Aflata sub Pasul Ghimeș, aproape de izvoarele Trotusului, manastirea este un obiectiv turistic in sine, interesant prin aspectul arhitectural si prin istoric, un loc de reculegere spirituala, dar si un punct de plecare-sosire pentru cateva trasee de drumeție prin Muntii Ciucului sau ai Hasmasului.

Ansamblul mânăstiresc este compus dintr-o biserică mică, tip navă, inițial din lemn, reconstruită din piatră și cărămidă, cu pridvor și turlă. În incintă se mai află un corp de chilii în care se găsește și arhondaricul ce poate găzdui circa 10 persoane. Clădirea, în formă de L, este prevăzută cu un cerdac larg, terminat cu un balcon la capătul...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Harti

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Manastirea Fagetel.

Cautati geoascunzisul Manastirea Fagetel si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Pasul Ghimes
Biserica ortodoxa Fagetel
Muntele Paganul
Muntele Frumos
Lacul de baraj Frumoasa

Comentarii
Pixel
Manastirea Fagetel...
Frumuseti de prin partile Ghimesului...
Un ascunzis drive-in...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.