Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Lacul Vulturilor
Cheile Vaii Stanii
Cheile Paraului Alb
Poiana suspendata pe Paraul Sterp
Podul de Arama

ComentariiVarful Malaia - Muntii Siriu

Varful Malaia - Muntii Siriu


Varful Malaia (1662 m) este cel mai inalt al Muntilor Siriu. La baza culmii omonime se afla Lacul Vulturilor si Lacul Sec.

Pe culme se urca, de regula, plecand de langa Lacul Vulturilor spre Culmea Bloji (sud). Din saua culmii se ajunge suind lejer pe marginea nordica a platoului acoperit cu ienuperi si afinis pana pe varf. Varful era marcat de o cruce de lemen acum cazuta, iar mai nou, de un imens paralelipiped de piatra betaonata pe care a fost lipita o harta a zonei, depasita (din anii 1960),...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Malaia - Muntii Siriu.

Cautati geoascunzisul Varful Malaia - Muntii Siriu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.