Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Piatra Tabulata - Siculeni

Piatra Tabulata - Siculeni


Piatra Tabulata de langa Siculeni este o formatiune stancoasa interesanta, dar putin cunoscuta din Muntii Harghita. De langa stanca avem o priveliste frumoasa asupra Ciucului de Mijloc si Superior.

Data: 07.06.2014
Geoobiectiv cu geocutie, cutiuta 3x6 cm...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Oul de piatra
Oul de piatra
Drumul care urca din Siculeni
Drumul care urca din Siculeni
Piatra Tabulata
Piatra Tabulata
Capita de piatra
Capita de piatra
Sfinx?
Sfinx?
Turma de vaci
Turma de vaci
Popas la Piatra Tabulata
Popas la Piatra Tabulata
Jurnalul
Jurnalul
Amenajare
Amenajare
Stogul de piatra
Stogul de piatra
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Piatra Tabulata - Siculeni.

Cautati geoascunzisul Piatra Tabulata - Siculeni si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Muzeu forestier la Stogul de Piatra

    Am urcat azi pe varful Harghita Siculeni...
  • Popasul de la Piatra Tabulata

    Am ajuns la Piatra Tabulata urcand din Siculeni si tintind Varful Madaras...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.