Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Gradina Zanelor - Cheile Bicazului

Gradina Zanelor - Cheile Bicazului


Gradina Zanelor se afla pe malul geografic stang al Bicazului. Este un perete de stanca, o formatiune specifica de stanci, si totodata unul dintre locurile preferate ale caprelor negre din zona. Vizavi se afla Fagetul Ciucului. De pe poteca aflata pe brana superioara avem o frumoasa priveliste catre Fagetul Ciucului, Piatra Altarului, Piatra Mariei, respectiv Culmea Cupas si Muntele Bardos.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Saua Verescheu
Saua Verescheu
Piatra Altarului si Piatra Maria
Piatra Altarului si Piatra Maria
Gradina Zanelor
Gradina Zanelor
Incadrare
Incadrare
Amfiteatru
Amfiteatru
Febra... aurului!
Febra... aurului!
Reper pentru Gradina Zanelor
Reper pentru Gradina Zanelor
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Gradina Zanelor - Cheile Bicazului.

Cautati geoascunzisul Gradina Zanelor - Cheile Bicazului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Amfiteatru

    Distanta mica intre obiective (Suhard-Gradina) m-a intrigat...

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.