Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Suhardul Mic
Cabina Panoramica Piatra Poienii
Lacul Rosu
Piatra Cupas
Cabina panoramica Piatra Ghilcos

Comentarii
Amfiteatru...Gradina Zanelor - Cheile Bicazului

Gradina Zanelor - Cheile Bicazului


Gradina Zanelor se afla pe malul geografic stang al Bicazului. Este un perete de stanca, o formatiune specifica de stanci, si totodata unul dintre locurile preferate ale caprelor negre din zona. Vizavi se afla Fagetul Ciucului. De pe poteca aflata pe brana superioara avem o frumoasa priveliste catre Fagetul Ciucului, Piatra Altarului, Piatra Mariei, respectiv Culmea Cupas si Muntele Bardos.

Data: 24.05.2014
Geoobiectiv cu geocutie, preforma pet...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Gradina Zanelor - Cheile Bicazului.

Cautati geoascunzisul Gradina Zanelor - Cheile Bicazului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.