Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Capela Sfanta Ana
Copacul lui Tarzan
Tinovul Mohos
Tura de lac Lacul Sfanta Ana
Piatra ovala Lacul Sfanta Ana

Comentarii
Pe urmele ursilor...Varful Ciomatu Mare - Muntii Bodoc

Varful Ciomatu Mare - Muntii Bodoc


Varful Ciomatu Mare (1301 m) este cel mai inalt al Muntilor Bodoc. Domina craterul vulcanic in care se afla Lacul Sf. Ana.

Accesul se poate face usor din Tusnad Bai urcand pe oricare dintre potecile ce pleaca de aici spre Lacul Sf. Ana: cruce rosie sau banda albastra. Cele doua trasee se intalnesc pe culmea Ciomatului, punct din care pleaca spre varf (nord) triunghiul albastru. Marcajul depaseste putin varful ajungand la un refugiu daramat.

Evident se poate veni si de la Lacul Sf. Ana...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Ciomatu Mare - Muntii Bodoc.

Cautati geoascunzisul Varful Ciomatu Mare - Muntii Bodoc si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.