Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Varful Cetatii II.
Varful Cetatii I.
Izvorul Varvapai
Apa Rosie
Izvorul Alsotiszastovi

Comentarii
Asaltul final...Fortificatia de pe Varful Cetatii - Baile Tusnad

Fortificatia de pe Varful Cetatii - Baile Tusnad


Fortificatia de pe Varful Cetatii este cea mai mare ruina de cetate din zona Ciucului.

Primele fortificatii de pe locul actualei cetati au fost ridicate inainte de venirea scitilor, in decursul secolelor 7-6. i.e.n. Sapaturile efectuate in cursul anului 1963 sub conducerea arheologului Kurt Horedt au demonstrat faptul ca primele palisade de pamant au fost ridicate in epoca fierului, perioada Hallstatt.

Cetatea de piatra existenta si in zilele noastre...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Fortificatia de pe Varful Cetatii - Baile Tusnad.

Cautati geoascunzisul Fortificatia de pe Varful Cetatii - Baile Tusnad si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.