Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Varful Tihu
Varful Tatarului
Varful Bistriciorul
Varful Pietros II.
Varful Pietros

ComentariiCascada Tihu - Paraul Umed

Cascada Tihu - Paraul Umed


Cascada Tihu se afla pe paraul Umed, care se varsa in paraul Ciunget. Acesta se varsa in paraul Tihul, apoi in paraul Rastolita. In muntii Calimani mai exista un parau cu denumirea de Tihu, care izvoreste din partea sudica a varfului Tihu.

Chiar daca vom gasi denumirea de cascada Tihu pe indicatoarele turistice, suntem de parere ca denumirea este gresita. Cascada nu se afla pe paraul Tihu. O denumire mai corecta ar fi Cascada de pe paraul Umed. In apropiere mai exista o serie de 3 cascade, denumite Cascadele Tihului, care se afla pe paraul Rusca....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cascada Tihu - Paraul Umed.

Cautati geoascunzisul Cascada Tihu - Paraul Umed si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.