Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Piatra cu caldare mare - Piatra Soimului - Oituz

Piatra cu caldare mare - Piatra Soimului - Oituz


De la Piatra Soimului se urmeaza o poteca sub braul de piatra al dealului. Dupa ce trecem pe sub Piatra cu Palarie, ramanem sub zidul de piatra pana atingem muchia sud-vestica a dealului. Amatorii de ciudatenii au parte aici de ciudatele lor bucurii, formatiuni stancoase aflate in diverse stadii de evolutie. Cea mai interesanta este Piatra cu Caldare, o caldare in piatra asemanatoare cu cele trei de pe Dealul Cozla de langa Piatra Neamt.

Descriere: radupuscarciuc
Data publicarii: 12.01.2014
Data ascunderii geocutie: 30.10.2014
Geoobiectiv cu geocutie, preforma pet...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Excursii

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Piatra cu caldare mare - Piatra Soimului - Oituz.

Cautati geoascunzisul Piatra cu caldare mare - Piatra Soimului - Oituz si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Madona si Bestia
Piatra cu caldare mica
Piatra Soimilor Fortareata de piatra
Piatra cu Palarie
Pe Culme - Piatra Soimului

Comentarii
Pixel
Caldarea Mare din Piatra Soimului a fost cu plin...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.