Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Cheia Pisicii
Cheile din Valea Curmaturii
Prapastiile Zarnestilor
Refugiu Salvamont Prapastiile Zarnestilor
Cabana Curmatura

ComentariiStancile din Valea Cheii - Piatra Craiului

Stancile din Valea Cheii - Piatra Craiului


In apropierea iesirii din Cheia Pisicii, in Valea Cheii putem intalnii formatiuni stancoase interesante.

Intr-un loc stancile se ingusteaza deasupra drumului, luand forma unei clepsidre. Una dintre stanci are forma unui chip uman din profil. Venind dinspre Cheia Pisicii putem observa o stanca alba, imensa, avand forma unui fotel urias din marmura. Aici am ascuns si geocutia noastra....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Stancile din Valea Cheii - Piatra Craiului.

Cautati geoascunzisul Stancile din Valea Cheii - Piatra Craiului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.