Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Ciuperca de piatra - Nemira Mica

Ciuperca de piatra - Nemira Mica


In jurul varfului Nemira Mica gasim mai multe formatiuni stancoase interesante, de forma unor ciuperci, turnuri sau piramide, produse de actiunea eoliana asupra gresiei friabile.

Una dintre aceste ciuperci de piatra se afla chiar pe poteca care urca de la Saua Nemirei pe varful Nemira Mica.

Data amplasarii: 26.10.2013
Geoobiectiv cu geocutie, preforma pet

Din greseala am ascuns geocutia avand inscriptia Ciuperca de piatra pe varful Nemira Mica, si preforma pet cu inscriptia Nemira Mica in ciuperca de piatra. Daca cineva...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Drumetii montane si excursii

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Ciuperca de piatra - Nemira Mica.

Cautati geoascunzisul Ciuperca de piatra - Nemira Mica si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Varful Nemira Mica
Saua Nemirei
Saua Sandrului
Varful Nemira Mare
Baltile Nemirei

Comentarii
Pixel
Ciuperca de piatra - Nemira Mica...
Ciuperca Nemirei Mici isi are acum cutie proprie...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.