Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Ciuperca de piatra - Nemira Mica

Ciuperca de piatra - Nemira Mica


In jurul varfului Nemira Mica gasim mai multe formatiuni stancoase interesante, de forma unor ciuperci, turnuri sau piramide, produse de actiunea eoliana asupra gresiei friabile.

Una dintre aceste ciuperci de piatra se afla chiar pe poteca care urca de la Saua Nemirei pe varful Nemira Mica.

Data amplasarii: 26.10.2013
Geoobiectiv cu geocutie, preforma pet

Din greseala am ascuns geocutia avand inscriptia Ciuperca de piatra pe varful Nemira Mica, si preforma pet cu inscriptia Nemira Mica in ciuperca de piatra. Daca cineva va cauta aceste doua ascunzisuri, iar drumul lui este unul dus-intors, il rog sa schimbe cele doua geocutii intre ele. Ii multumesc in avans. 03.08.2014 S-a rezolvat, multumiri lui radupuscarciuc....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Privit de sus
Privit de sus
5225
5225
5223
5223
Jurnal
Jurnal
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Ciuperca de piatra - Nemira Mica.

Cautati geoascunzisul Ciuperca de piatra - Nemira Mica si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Ciuperca de piatra - Nemira Mica

    Desi nu deschide orizonturi, este un obiectiv la fel de fotografiat ca varfurile de munte...
  • Ciuperca Nemirei Mici isi are acum cutie proprie

    Indiciul conduce la sigur, ciuperca fiind in cararea de acces pe varful Nemira Mica...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.