Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Babele de sub varful Piatra Mare
Belvedere la valcel
Piatra Scrisa
Sura de Piatra
Coada Pietrei Mari

Comentarii
Cat de uituc poti fi...
Multi jnepeni...Varful Piatra Mare

Varful Piatra Mare


Putem ajunge pe Varful Piatra Mare dinspre cabana Piatra Mare, pe traseul marcat cu banda rosie.

Pe partea nordica varful este constituit din stanci formate din conglomerat, inalte de 8-10 m. La sud-est de varf, la aproximativ 30 m de creasta gasim un izvor. In dreapta izvorului, la liziera padurii se afla un mic refugiu.

Varful Piatra Mare este un platou ingust si plat, care ne ofera o priveliste deosebita in toate directiile. Se vad de aici muntii Bucegi,...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Piatra Mare.

Cautati geoascunzisul Varful Piatra Mare si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.