Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Lacul Iezerul Calimanilor

Lacul Iezerul Calimanilor


Rezervatia Lacul Iezerul Calimanilor este o arie protejata de interes national inclusa in Parcul National Calimani. Rezervatia se situeaza la poalele Varfului Rachitis, are o suprafata de 322 ha.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Iezerul Calimanului 2
Iezerul Calimanului 2
Iezerul Calimanului 3
Iezerul Calimanului 3
Indicatoare turistice
Indicatoare turistice
Izvor
Izvor
Rezervatie
Rezervatie
Amplasarea corturilor interzisa
Amplasarea corturilor interzisa
Jurnalul
Jurnalul
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Iezerul Calimanilor.

Cautati geoascunzisul Lacul Iezerul Calimanilor si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Palarie in... doua picioare

    Gasirea cutiei de la Iezerul Calimanilor (numit si Retitis după varful sub care se afla) a incununat o zi fructuoasa din punct de vedere al geotrekkingului: o cutie pusa la M-rea de la Gura Izvorului, alte doua cutii gasite (Domnul Lomasel si Cascada Lomasitei) si un traseu de drumetie in circuit, deosebit de pitoresc (fotoreportajul pe muntesiflori...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.