Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Stanca Domnul Lomasel

Stanca Domnul Lomasel


In apropierea cascadei Lomasita, deasupra traseului marcat cu triunghi albastru, se ridica formatiuni stancoase interesante. Pe partea de sus a uneia dintre stanci, putem vedea o protuberanta, o parte din stanca care iese din relief, asemanatoare cu un cap de om. In concordanta cu numele paraului din apropiere, am denumit stanca Domnul Lomasel.

Data: 29.09.2013
Geoobiectiv cu geocutie, preforma pet...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Stanca Domnului Lomasel 2
Stanca Domnului Lomasel 2
Domnul Lomasel 1
Domnul Lomasel 1
Domnul Lomasel 2
Domnul Lomasel 2
Domnul Lomasel 3
Domnul Lomasel 3
Pe varful stancii 1
Pe varful stancii 1
Pe varful stancii 2
Pe varful stancii 2
Priveliste de pe stanca
Priveliste de pe stanca
4697
4697
4698
4698
Refugiu montan
Refugiu montan
Izvorul de langa refugiu
Izvorul de langa refugiu
Aici spre dreapta sus
Aici spre dreapta sus
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Stanca Domnul Lomasel.

Cautati geoascunzisul Stanca Domnul Lomasel si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Jos palaria, Domnule Lomasel!

    Un traseu deosebit de frumos, cel de pe valea Lomasitei la Stancile Lomasitei, cum apar  indicate prin ghiduri cele care-l au in pozitie centrala pe Domnul Lomasel...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.