Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Cimitir de pasari Paraul Minei
Baile Santimbru
Piatra cu ochi
Punct belvedere Muntele Cucu
Casuta de pe muntele Cucu

ComentariiCascada Fotoliul de piatra - Paraul Minei

Cascada Fotoliul de piatra - Paraul Minei


Paraul Minei se afla la sud-est de Santimbru Bai. Una dintre atractiile vaii paraului Minei este Cascada Fotoliului de piatra, o cadere de apa cu doua trepte, care se aseamana cu un fotoliu de piatra suspendat.

17.10.2021. Ascunzisul a fost distrus de catre taietorii de lemne care au lucrat in valea paraului Minei. Fotoliul de piatra este partial acoperit cu stanci si pietre. Zona ar merita o curatire, pentru a reda aspectul vechi caderii de apa....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cascada Fotoliul de piatra - Paraul Minei.

Cautati geoascunzisul Cascada Fotoliul de piatra - Paraul Minei si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.