Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Cascada Fotoliul de piatra - Paraul Minei

Cascada Fotoliul de piatra - Paraul Minei


Paraul Minei se afla la sud-est de Santimbru Bai. Una dintre atractiile vaii paraului Minei este Cascada Fotoliului de piatra, o cadere de apa cu doua trepte, care se aseamana cu un fotoliu de piatra suspendat.

17.10.2021. Ascunzisul a fost distrus de catre taietorii de lemne care au lucrat in valea paraului Minei. Fotoliul de piatra este partial acoperit cu stanci si pietre. Zona ar merita o curatire, pentru a reda aspectul vechi caderii de apa....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Cascada Fotoliul de piatra
Cascada Fotoliul de piatra
Cascada Fotoliul de piatra
Cascada Fotoliul de piatra
Fotoliul de piatra
Fotoliul de piatra
O mica cadere de apa
O mica cadere de apa
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cascada Fotoliul de piatra - Paraul Minei.

Cautati geoascunzisul Cascada Fotoliul de piatra - Paraul Minei si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.