Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Piatra La Panda
Podul Borzia Galaoaia
Fereastra de sub Casoaia
Casoaia lui Ladas
Belvedere Casoaia

Comentarii



Stanca ... Calului - Rastolita

Stanca ... Calului - Rastolita


Stanca ... Calului se afla la iesirea din localitatea Rastolita spre Deda, aproape de intersectia cu Valea Visa, vizavi de Iod. Chiar sub stanca este o parcare. Din pacate din acest loc, din cauza padurii dese, nu putem vedea stanca.

Pentru a avea o vedere buna, trebuie sa trecem primul pod peste Mures spre Rastolita, si sa ajungem in Iod. Vedeti si punctele auxiliare. Stanca poate fi observata si din tren, respectiv din gara Rastolita.

Aprecierea terenului de 1 stea se refera la ascunzis. Accesul la baza stancii este destul de dificila din cauza pantei foarte abrupte. Din spate se poate...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Stanca ... Calului - Rastolita.

Cautati geoascunzisul Stanca ... Calului - Rastolita si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.