Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Piatra Colibei
Baile Selters
Perla Vlahitei
Pasul Vlahita
Pasul Tolvajos

Comentarii
Cea mai rapida modalitate de acces...Piatra Soimului - Baile Chirui

Piatra Soimului - Baile Chirui


Ajuns la fata locului, am salutat un localnic, care tocmai a trecut pe langa mine. Era tocmai proprietarul curtii, care ma despartea de stanca. Mi-a dat voie sa trec, astfel incat am urcat pe versantul abrupt din capatul curtii, aceasta fiind cea mai rapida modalitate de a ajunge pe stanca, dar si cea mai grea.

Recomand insa accesul prin capatul sudic al taberei, unde gasim niste indicatoare turistice. Poteca marcata cu punct albastru ne va duce spre Piatra Soimului. In apropierea stancii, inscriptia Solyomko ne arata directia spre punctul de belvedere....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Piatra Soimului - Baile Chirui.

Cautati geoascunzisul Piatra Soimului - Baile Chirui si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.