Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Biserica evanghelica Turnisor - Sibiu

Biserica evanghelica Turnisor - Sibiu


Biserica evanghelica din Turnisor este o biserica evanghelica situata in cartierul Turnisor, in germana Neppendorf, al orasului Sibiu. Ea a fost construita in secolul al XIII-lea si modificata in secolul al XIX-lea. Ansamblul bisericii a fost inclus pe Lista monumentelor istorice din judetul Sibiu din anul 2004, fiind format din doua obiective: Biserica evanghelica si Casa parohiala evanghelica.

Biserica evanghelica din Turnisor a fost construita din piatra in secolul al XIII-lea, ca o basilica romanica. Ea a fost transformata radical in secolul al XVIII-lea, inlaturandu-i-se navele laterale si adaugandu-i-se actualul turn deasupra corului. In prezent, din constructia initiala se mai pastreaza doar absida si corul, precum si partea rasariteana a colateralei din sud,...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Valori naturale din Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica evanghelica Turnisor - Sibiu.

Cautati geoascunzisul Biserica evanghelica Turnisor - Sibiu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.